RASKNU
Træthed og stofskiftesygdomme

Behandling af Hashimotos og Graves sygdom

Lavt stofskifte er oftest forårsaget af den autoimmune lidelse Hashimotos thyreoiditis. I den modsatte ende af skalaen ser man Graves, som udmønter sig i forhøjet stofskifte.

Den lægelige behandling af disse sygdomme sygdom begrænser sig til at tilbyde en erstatning af det hormon, du ikke selv kan danne. Man venter på, at sygdommen ødelægger skjoldbruskkirtlen og gør intet ved det underliggende problem.

Naturmedicinsk går jeg efter de underliggende problemstillinger.

I stedet for at anskue disse sygdomme som stofskiftesygdomme ser jeg i første omgang på dem som sygdomme forårsaget af et fejlreguleret immunforsvar. Og da ophavet til denne fejlregulering meget ofte er at finde i fordøjelsen, er det blandt andet her jeg sætter ind i din behandling.

Det betyder også, at vi sjældent kan undgå at arbejde med dine madvaner.

Når vi skal have ro på dit immunforsvar, er det vigtigt, at du arbejder seriøst i forhold til madvanerne. For immunforsvaret er i krigshumør og overser ikke så meget som en krumme, hvis du spiser noget, det anser som din fjende.

Jeg anbefaler dig målrettede kosttilskud, så du har de næringsstoffer, der er absolut nødvendige for din heling. Og så kan jeg anvise dig metoder, som fremmer nedbrydningen af immunforsvaret skyts (antistofferne).

Ønsker du hjælp til at arbejde med Hashimotos eller Graves sygdom står jeg gerne til din rådighed. Din behandling hos RASKNU kan sagtens kombineres med din lægelige behandling.

Når din stofskiftemedicin ikke virker

Hvis du får medicin for dit stofskifte – typisk eltroxin eller euthyrox – men oplever, at det ikke virker godt nok, kan jeg også tilbyde at hjælpe dig. Der er mange processer i kroppen som skal gøre din medicin aktiv. Disse processer kan støttes med naturmedicin og øreakupunktur.

Du er træt, men lægen siger, at dit stofskifte er i orden

I min klinik kigger jeg på det kliniske billede. Altså på det du fortæller, hvordan du ser ud og hvad dine tests her i klinikken viser.

Hvis vi finder ud af, at du faktisk rent klinisk ser ud til at have lavt stofskifte alligevel, arbejder vi naturmedicinsk med det. Ligesom dem, der får en ’rigtig’ diagnose, får du naturmedicinsk behandling, så du kan få det løft i energien, som du sådan trænger til.

Er du klar til at få det bedre, så giv mig et kald eller en SMS på tlf. 4249 9494 og vi finder en tid til dig.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!