Om Dorte

Baggrund og specialer

Sundhed og det, at hjælpe mennesker har været omdrejningspunktet i hele mit professionelle liv. Jeg har arbejdet i det etablerede sundhedssystem i sammenlagt 18 år og med naturmedicin i 10 år. I dag arbejder jeg som Heilpraktiker – almen praktiserende naturmediciner – sideløbende med, at jeg arbejder på apotek som farmakonom.

Min viden om sundhed og naturlige veje dertil er opnået igennem mit lange arbejdsliv, et utal af kurser samt uddannelsen til Heilpraktiker.

Jeg er særligt optaget af de sundhedsproblemer, som jeg selv har haft inde på livet i større eller mindre omfang. Det betyder, at jeg har en del viden om de autoimmune stofskiftelidelser Graves og Hashimotos sygdom, samt stress og spiseforstyrrelser. Jeg arbejder især gerne med unge piger/kvinder.

Min tilgang er holistisk, så jeg arbejder med fokus på alle de områder, der er nødvendige for, at kroppen kan gøre sig selv rask igen.

Din behandling bliver skræddersyet til dig, ud fra dine unikke behov. Man kan få den samme sygdom af mange forskellige årsager. Derfor må du også forvente, at det kan kræve flere konsultationer og behandlinger at komme til bunds i problemerne.

Jeg er medlem af Dansk Heilpraktikerforening og RAB godkendt.