RASKNU
Skønheden kommer indefra

Har du akne, eksem, psoriasis eller andre hudproblemer, så ved du, hvordan energien nærmest bliver suget ud af dig, når du kigger dig selv i spejlet. Alle vil gerne være den bedste udgave af sig selv. ALLE! Og det bør være alle forundt!

Din hud er et spejl af, hvordan du har det indeni. For nogle afspejler hudens tilstand, at de er stressede eller kede af det. Og for andre afspejler huden, at der er et problem i deres mave. Andre igen, at de ikke detoxer som de skal. Eller at de spiser noget, de ikke kan tåle. Og måske, at de mangler væsentlige næringsstoffer i deres mad.

Er du ked af din hud og er du træt af, at prøve den ene creme efter den anden, med minimal effekt? Eller vil du bare hellere bruge sund fornuft og naturlige produkter, end medicin?

Som almen praktiserende naturmediciner har jeg fokus på alle de elementer, der skal til for at være sund – og se sund ud. Og det vil være mig en fornøjelse at hjælpe dig!

Er du klar til at tage fat?

Så ring eller SMS til tlf. 4249 9494 og bestil tid til en opstartskonsultation (2 timer), så vi kan komme i dybden med dine udfordringer.