RASKNU
Angst, nervøsitet, stress

Angst, nervøsitet og stress kan have mange årsager og det handler bestemt ikke altid om, at det er følelser alene, der spiller dig et puds.

Faktisk er der en række helt håndgribelige ’knapper’ vi kan skrue på, for at du kan få ro på.

Vi starter med en opstartskonsultation (2 timer), hvor jeg lærer dig at kende, lytter til din historie og får et dybere indblik i, hvad der ligger under.

Det kan være dine spisevaner, der spiller ind. Du kan have mangler på flere næringsstoffer, som skal regulere dit humør. Måske har du en underliggende kronisk infektion, som sætter dit nervesystem i alarmberedskab. Det kan være, at du har en nerve i klemme i dit bevægeapparat. Eller noget helt femte.

Faktisk kan der også ligge mønstre, der er nedarvet fra tidligere generationer og som du måske ikke aner det fjerneste om, som bare trigger din stress.

Naturmedicinsk kigger jeg på helheden og tager hånd om så mange aspekter af dit problem som muligt, så du kan komme hurtigt i mål.

Du kan få øreakupunktur til både de fysiske og de følelsesmæssige problemer. Hvis du ønsker det, kan du også få healing.

Desuden giver jeg dig anbefalinger til de naturprodukter, som kan hjælpe dig videre. Det kan være urter, homøopati eller kosttilskud.

Sommetider kan der være brug for en at vende sin livssituation med. Oplever du sammenhænge, hvor du bliver dårligt behandlet, manipuleret eller hvor din grænsesætning ikke bliver respekteret? I så fald kan livssamtaler være en del af din behandling.

Har du brug for at få ro på snart? Så ring eller SMS til 4249 9494 og vi finder en tid til dig.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!