RASKNU
Access Bars

Opnå ro og bevidsthed

Oplever du dårligt humør, stress, angst, uro, nervøsitet, tankemylder, dårlig søvn? Eller begrænsende tankemønstre?

Og ville du ønske, at du kunne trykke Ctrl Alt Delete og få ro på din evigt summende 'computer'?

Access Bars er en behandlingsmetode, der giver dig netop den genvej!

Med lette berøringer på 32 specifikke punkter på hovedet, de såkaldte Bars, får du ro på de svirrende tanker og begrænsende mønstre.

Bars er hverken kranio-sakralterapi eller healing, men det virker lige så dejligt afslappende. Det eneste du skal gøre, er at modtage! En fantastisk gave til dig selv!

Hvordan bliver det bedre end det?

Ud over behandlingen af punkterne, gør Access Bars brug af simple, men effektive, spørgsmål eller sætninger, som hjælper dig med at opnå klarhed og ro. Og det bliver lettere for dig at slippe begrænsende overbevisninger eller mønstre, som du automatisk har overtaget fra din omverden, fra du var helt lille.

På den måde bliver du sat fri, så alt kommer til dig med lethed, glæde og herlighed.

Hvordan virker Access Bars?

Acces Bars virker ved at sænke hastigheden på dine hjernebølger, så du hurtigt kommer ned i alfa-tilstand, som er en stressfri og meditativ tilstand. Dette er bekræftet med moderne brain-mapping teknikker, hvor man efter blot en enkelt behandling kan se markante forandringer i hjernens måde at arbejde på.

Bars er også undersøgt med thermometri, altså måling af ændringer i kropstemperatur, som indikerer øget flow til forskellige kropsområder. Dette er måske forklaringen på, hvorfor der sommetider kan ses en aktivering af kroppens selvhelbredende kræfter efter en Bars behandling.

Rent praktisk

Behandlingen tager 75 minutter og foregår fuldt påklædt.

Du ligger ned under behandlingen og du kan lukke øjnene og slappe af, eller have øjnene åbne og snakke, hvis du har mere lyst til det. Behandlingen virker lige godt om du vælger det ene eller det andet.

Du skal sørge for at drikke rigelig væske. Du må heller ikke mangle sukker eller salte, fordi din hjerne bruger en del energi i forbindelse med behandlingen.

Book en tid nu og glæd dig

til at modtage denne blide behandling hos RASKNU